Saturday, April 9, 2016

Temu Murni Tadika Wadi Ez Zahra

Hari ni ada program perjumpaan dengn ustazah Tadika untuk bincang tentang kemajuan pelajaran Mawaddah.

Antara komen ustazah Siti, guru kelas Mawaddah tahun ni:

  1. Mawaddah sangat banyak bercakap dalam kelas. Sampai ustazah suruh berhentu cakap. Lepas tu Mawaddah mesti kata "Mawaddah tak boleh berhenti cakap".
  2. Mawaddah dah boleh membaca.tak perlu eja satu-satu dah. Dia akan mula baca buku 5 tak lama lagi. Ada juga kawan lain yang masih membaca buku 2 atau 3.
  3. Mawaddah sensitif. Ada masa ustazah marah sbb tulis tak elok, nampak Mawaddah nangis smbil tulis semula.

Ustazah Dina pula kata Mawaddah ok dengan matematik. Bila suruh buat, tak perlu ajar. Dia buat sendiri. Ustazah boleh ajar kawan lain yang masih kurang jelas lagi.

Ibu bagitau ustazah yang Mawaddah dah tahu darab dan bahagi sikit-sikit. Dia yang nak belajar sendiri, bukan ibu suruh. Ustazah Dina kata tak tahu sebab dalam kelas belajar tambah dan tolak je. Tapi ustazah memang ada terdengar Mawaddah cakap-cakap dengan kawan-kawan tentang darab dan bahagi.

Ibu pun tak tahu apa faktor yang mempengaruhi tapi Kakak memang sangat suka nombor. Rasa ingin tahu kakak membuak-buak bila.berkenaan nombor. Kakak belajar bahasa Inggeris dan Arab juga melalui nombor. Sampai dah nak pejam mata tido malam pon masih teka ibu lagi hasil darab.

Kakak kata dia bercita-cita nak jadi cikgu matematik. Untuk budak-budak umur belum 7 tahun. "Kalau murid kakak buat salah, kakak tak marah pun. Kakak duduk sebelah dia, ajar sampai boleh buat."

Semoga niat murnimu dipermudahkan Allah sayang. (",)



2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top



    Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live



    Nonton Film Streaming Movie Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia Gratis Online Download - Layarkaca21 Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru

    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com



    Nonton Film Streaming Movie INDOXXI Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia dan English Gratis Online Download - INDOXXI Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru.

    Bioskopkeren, Nonton Movie 21, Dunia21, Lk21, Jurangan21, Nonton Film21, Indoxxi, Nonton streaming, Nonton Drakor

    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com



    Cerita Sex Saling Memuaskan Dengan Cara kami Sendiri

    cerita cerita hot, Cerita Hot, cerita kentot, cerita mesum nyata, cerita sekk, cerita ngesex, cerita sekk, cerita sekz, cerita sesk, cerita tante, cerpen hot, cerpen hot terbaru, kisah hot, kisah ngesex



    cerita cerita hot, Cerita Hot, cerita kentu, cerita mesum nyata, cerita ngesex, cerita sekk, cerita sekz, cerita sesk, cerita sx, cerita tante, ceritasek, cerpen hot, cerpen hot terbaru, kisah hot, kisah ngesex

    ReplyDelete